kellemesmasszazs.hu

Ha egy kellemes masszázsra vágyik!

 • Niki svédmasszázs XIII.kerület

  Niki svédmasszázs XIII.kerület

  N

 • Gréti svédmasszázsa a XXI.kerületben

  Gréti svédmasszázsa a XXI.kerületben

 • Kriszta masszázsa a XIV.kerületben

  Kriszta masszázsa a XIV.kerületben

 • Nóra relaxálómasszázsa a II.kerületben

  Nóra relaxálómasszázsa a II.kerületben

  N

 • Zsuzsa Wellnessmasszázsa a XIII.kerületben

  Zsuzsa Wellnessmasszázsa a XIII.kerületben

 • Gabi gyógymasszázs Óbudán

  Gabi gyógymasszázs Óbudán

  G

 • Hanna relaxmasszázsa Újpesten

  Hanna relaxmasszázsa Újpesten

Zsike energia kezelései Újpesten

+3620-549-0638

 

Az Access MTVSS igazából 30 különböző energia együttese, amik a kezelés alatt végig futnak a testben. Felerősíti az immunrendszert, a test fizikai erőlétét.
Bármelyik szerv energetikáját rendbe teszi, hogy a fájdalom feloldódhasson és kitisztulhasson (légzés, emésztés, idegrendszer, emésztőrendszer, bőr, csontváz, nyirok és hormonrendszer, nemi szervek).

Access Facelift a dekoltázson, arcon és fejen, kézrátétellel végzett technika, amely a test egészségére és vitalitására is hatással van. Átstrukturálja a bőrt, formálja az alakot, eltünteti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait. Fiatalít, megújítja a bőrt és rugalmasabbá teszi a testet.

Holistic Pulsing vagy Lélekmasszázs egy manuál (kézi) terápia. Célja az energetikai egyensúly elérése, a lelki egyensúly visszaállítása a ringató és vibráló mozgáson keresztül. A kezelt kellemes, mély ellazulást él át.
Ajánlott túlterheltség, stressz, pszichoszomatikus eredetű panaszok esetén, félelmek oldásában, a pánikbetegség, a depresszió gyógyításában, mint kiegészítő terápia, és mindenkinek, aki egy kis törődésre lazításra vágyik.

A Reiki egy gyógyító hatású energetikai módszer, amit egészségünk megőrzésére és gyógyulásunk elősegítésére használhatunk. Egy isteni eredetű, intelligens módon hatni képes energia közvetítésén alapul, ami beindítja és felerősíti öngyógyító folyamatainkat.


H-P 10-20h
Sz-V 10-17h
Tel: +3620-549-0638