kellemesmasszazs.hu

Ha egy kellemes masszázsra vágyik!

hétfő, 25 július 2016 13:35

Mi az ami kizökkenthet minket a masszírozás közbeni relaxálásból, és mit tegyünk ellene?

 • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése
 • Nyomtatás
 • E-mail
 • Megosztás

A borsonline.hu tette meg nekünk azt a szívességet, hogy írójuk összeszedte azokat a dolgokat, amik problémát okozhatnak masszázzsal lazulás közben. Ehhez egy masszőz segítségét vették igénybe.

 

 1. Merevedés

  Hát igen, egy egészséges férfiember nap mint nap belefuthat ebbe a problémába. Ez masszázs közben hatványozottan előfordulhat elég csak a körülményekre gondolni. Ugyanakkor pont ebből kifolyólag egy gyakorlott masszőzt nem igazán lehet ezzel zavarba hozni, maximum megigazítja a lepedőt eme testrészünkön.
 1. Szellentés

  S
  ajnos ez szintén eléggé természetes emberi tulajdonság kiváltképp akkor, ha az ember nyomkodva vagyon. Tessék szégyenérzetet félretéve elfogadni ezt.

 2. Szőrös hát

  A férfiemberhez hozzátartozik szőr viselése. Kit kevesebbel, kit kicsit többel áldottak meg. A masszőz pedig lát ilyet is és olyat is. Felesleges tartani attól, hogy megrökönyödne.

 3. Súlyfelesleg

  Nem, nem a masszőz fog kigúnyolni minket esetleges súlyfeleslegünk miatt. Legrosszabb esetben is csak a munka/bérezés arányát rontjuk, ugyanakkor egyébként is lassan a nem elhízottak lesznek kisebbségben.

 4. Bőrbetegség

  A legtöbb masszázsolaj nem árt a beteg bőrnek, sőt, a masszázs még lehet tud is segíteni a helyzeten. Persze először konzultáljunk erről vele.
Utoljára frissítve: kedd, 09 augusztus 2016 14:56