kellemesmasszazs.hu

Ha egy kellemes masszázsra vágyik!

kedd, 09 augusztus 2016 14:51

Amit a D vitaminról tudni érdemes

Bár a cikk írásakor javában süt a nap, ugyanakkor sajnos jó hangya módjára érdemes hamarabb felkészülni a téli időszakra. A D vitamin jelen időszakban majdnem, hogy természetesnek vehető, ugyanis a napsugárzás hatására a bőrben is keletkezik.

A borsonline.hu tette meg nekünk azt a szívességet, hogy írójuk összeszedte azokat a dolgokat, amik problémát okozhatnak masszázzsal lazulás közben. Ehhez egy masszőz segítségét vették igénybe.

hétfő, 09 május 2016 13:20

Az egészséges reggeli

 Mint a "4 tipp a jó közérzethez" cikkben említettük, az egészséges étkezés egy fontos dolog, ha jobb életre vágyunk.  A legfontosabb étkezésünket mégis hajlamosak vagyunk kihagyni, vagy pedig elsietni.

Ez pedig a reggeli.

szerda, 27 április 2016 11:54

4 tipp a jó közérzethez

Az életben kevés fontosabb dolog van a jó közérzetnél. Mondván, minek éljük kis életünk, ha nem élvezzük. Összeszedtünk ezért pár dolgot, amivel segíthetünk magunkon fizikailag, és szellemileg egyaránt...

péntek, 26 február 2016 15:05

Szaunázhatunk-e betegen?

A napokban csúcsosodik ki az influenza járvány. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy nem segíthetnénk-e légzésünkön egy kellemes fürdőlátogatással, vagy szaunázással...

kedd, 16 február 2016 14:43

Wellness hétvége

Mint említettük párszor, a masszázs nem csak a testre, hanem a lélekre is hat. Az embernek szüksége van a kikapcsolódásra, amikor hátrahagyja a napi problémákat, és csak önmagára figyel, vagy még azt se. Ugyanakkor vagyunk úgy páran, hogy bár kellemes pár óra kikapcsolódás is, ugyanakkor sajnos kevés...

szerda, 27 január 2016 16:12

Masszőr, vagy masszőz?

Masszázs kereső oldalak masszázshirdetései között böngészve könnyen felmerül ez a kérdés az emberben. Bár pár helyen említik, hogy a masszőz olyan masszőrhölgy, aki többet vállal a szükségesnél, ugyanakkor hagyományos oldalról megközelítve a dolgokat a valóság korántsem ez.

csütörtök, 21 január 2016 09:36

Shiatsu a Petőfi tv-n

A masszázs hálás téma a bulvárnak. Elég csak belekeverni kis szakszerűtlenséget, hozzáadni egy csipetnyi prostitúciót, az egészet megbolondítani félreérthető háttérrel, és kész is az anyag a nyári holtszezonra. Szerencsére most nem ez történt a Petőfi TV-n.

kedd, 12 január 2016 14:08

Thaimasszázs videó

Mint a thai masszázs bemutatása cikkünkben írtuk, ez a masszázs nem igazán kényeztető masszázsfajta. Persze ettől függetlenül nagyon hasznos, és kellemes masszázs, csak ezt inkább a masszázs végén érezzük. Az alábbi thai masszázs videó tökéletesen szemlélteti is.

péntek, 08 január 2016 15:05

5 tipp a nyugodtabb élethez

Sajnos hajlamosak vagyunk a nagy mindennapi rohanásban megfeledkezni magunkról. Bár a masszázs erre tökéletesen megfelel, ugyanakkor még nagyon sok mindent megtehetünk egészségünk megőrzése érdekében.

A cikk gondolatébresztője a hazipatika.com cikke volt.

Egy jó masszőz nyitott könyvként tud olvasni szokásainkból, és tudja korrigálni hibáinkat. 5 olyan életviteli hibáról írunk, amit odafigyeléssel elkerülhetünk, de egy jó masszázs is segítségünkre lehet. A cikkhez a hazipatika.com egyik írását vettük alapul...