kellemesmasszazs.hu

Ha egy kellemes masszázsra vágyik!

péntek, 08 január 2016 15:05

5 tipp a nyugodtabb élethez

  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
  • Megosztás

Sajnos hajlamosak vagyunk a nagy mindennapi rohanásban megfeledkezni magunkról. Bár a masszázs erre tökéletesen megfelel, ugyanakkor még nagyon sok mindent megtehetünk egészségünk megőrzése érdekében.

A cikk gondolatébresztője a hazipatika.com cikke volt.

 

1: Több alvás

Talán nem kell sokáig magyarázni ennek a pontnak fontosságát. Testünknek szüksége van regenerálódásra, amit alvás közben tud legjobban véghezvinni. Alvásmegvonással csökkentjük fizikai aktivitásunkat, testünk zsírégető folyamatait, illetve fokozzuk éhségünket. Szóval akármennyire is fontosnak tartjuk az adott feladat elvégzését alvás előtt, sajnos az esetek nagy részében nem éri meg. (Arról nem is beszélve, hogy másnap kipihentebben pontosabban, és hatékonyabban tudnánk megcsinálni)

2: Figyeljünk oda táplálkozásunkra

Nem kell radikális dolgokra gondolni. El lehet kezdeni kisebb lépésekkel is, mint például több zöldség, illetve gyümölcs fogyasztásával. Sokat számít a gyorsfagyasztott dolgok, vagy gyorséttermi ételek háttérbe szorítása is.

 

3: Éljünk aktívabb nemi életet

Ezáltal javíthatjuk immunrendszerünket, illetve hatékonyan védekezhetünk a stressz ellen. Emellett serkentjük anyagcserénket, az agyműködésünket, és szívünk egészségét is.

 

4: Töltsünk több időt a természetben

Ez szintén egy olyan pont, amit nem kell sokat magyarázni. Menjünk ki a friss levegőre, és csodálkozzunk el a természet szépségén. Kapcsoljuk ki az agyunkat, és csak a jelennel foglalkozzunk.

5: Szeressük magunkat

Bár ez elég ezoterikusan hangzik, ugyanakkor nagy igazság van benne. Ahhoz, hogy mást szeressünk, először magunkat kell megszeretni. Emellett a boldogságunkhoz fontos, hogy ne foglalkozzunk mások véleményével se.

Utoljára frissítve: kedd, 09 augusztus 2016 15:00