kellemesmasszazs.hu

Ha egy kellemes masszázsra vágyik!

 • Relax masszázs Bettyvel a XI.kerületben

  Relax masszázs Bettyvel a XI.kerületben

 • Lizi vár az V.kerületben

  Lizi vár az V.kerületben

 • Inka thai masszázsa a II.kerületben

  Inka thai masszázsa a II.kerületben

 • Dóra masszázs variációi Zuglóban

  Dóra masszázs variációi Zuglóban

 • Angel svédmasszázsa a XII.kerületben

  Angel svédmasszázsa a XII.kerületben

 • Pilar masszázsa önnél

  Pilar masszázsa önnél

 • Gabi gyógymasszázs Óbudán

  Gabi gyógymasszázs Óbudán

  G

Angel svédmasszázsa a XII.kerületben

+3670-239-4095

 

 

 

 

Egy kedves, odaadó, szakképzett masszőz vár, hogy ellazítson, felfrissítsen, és a mennyekbe repítsen. Találkozásunk alkalmával mindig patyolattisztaság vár a Szalonunk minden zugában, a kis kuckómban pedig én foglak elvarázsolni, hogy megtapasztald, milyen is az, amikor munkától fáradt tested új életre kel, és egy minden részletre tökéletesen odafigyelő hölgy kezelésbe vesz a karjaiban fél, egy, vagy akár másfél óráig. A felejthetetlen élmény után biztosra veheted, hogy újra vissza akarsz majd térni hozzám.
Az alkalmaink során kaphatsz svéd alapú, lazító jellegű masszázst vagy relaxáló masszázst, és közben Te döntöd el, hogy beszélgetsz-e velem az élet nagy dolgairól vagy éppen könnyedebb témákról, netán mélyen csendbe burkolózva szeretnéd magad átadni az élvezeteknek. Nálam mindegyik variáció előfordulhat, alkalmazkodom a kívánságaidhoz, és mindegyik szituációban jól érzem magam úgy, hogy a legtöbbet tudom nyújtani.
Telefonon egyeztethetünk a további, Téged érdeklő részletekről, szívesen nyújtok tájékoztatást, de kérlek, csak számkijelzéssel hívj! Miután előzetesen mindent megbeszéltünk, garantálom, hogy nem fogsz csalódni, hanem mindig újra és újra visszavágysz majd karjaim közé...
Rózsadomb frekventált részén várok szertetettel Minden Kedves Érdeklődőt. Angel

Nyitvatartás:

Minden nap: 10-22 h-ig
(Hétvégén előzetes egyeztetés alapján)

Tel: +3670-239-4095