kellemesmasszazs.hu

Ha egy kellemes masszázsra vágyik!

 • Magdi masszázsa a XII.kerületben

  Magdi masszázsa a XII.kerületben

 • Gabi gyógymasszázs Óbudán

  Gabi gyógymasszázs Óbudán

  G

 • Relax masszázs Bettyvel a XI.kerületben

  Relax masszázs Bettyvel a XI.kerületben

 • Dóra masszázs variációi Zuglóban

  Dóra masszázs variációi Zuglóban

 • Andrea ayurvéda masszázsa a XII.kerületben

  Andrea ayurvéda masszázsa a XII.kerületben

 • Eni svédmasszázsa Zuglóban

  Eni svédmasszázsa Zuglóban

 • Lizi vár az V.kerületben

  Lizi vár az V.kerületben

 • Gebona masszázsa a VI.kerületben

  Gebona masszázsa a VI.kerületben

Andrea tudatos masszázsai a XII. kerületben 

+3620-537-3694 

-

 

 

  

Kedvesek,

 

Hálásan köszönöm ha végig olvassátok ezt a hirdetést. Andrea vagyok, 2017 óta foglalkozom különböző masszázstechnikákkal, oldásokkal, energetikai kezelésekkel, sámánizmussal. Az én hitrendszerem az, hogy minden energia, te is, én is, amit adunk vagy kapunk és ami körülvesz bennünket. Hosszú utat jártam be az önismeret útján ezzel képezve magam arra, hogy a legszebb hozzájárulás lehessek a környezetemnek és azoknak akik ellátogatnak hozzám. A mai napig fejlesztem magam és képzéseken veszek részt havi rendszerességgel.

Jelenleg Ayurveda és szeretet masszázsokat ajánlok illetve jártas vagyok a Reikiben és a Metamorf érintés terápiában is, minderről bővebb infót olvashattok a weboldalamon amihez a linket sms-ben vagy e-mailben küldöm majd el minden érdeklődőnek.

 

A masszázs velem nem olcsó, napi egy kezelést vállalok a hétköznapokon 11.00-20.00 között. Mivel nem vagyok főállású masszőr így e-mailben vagy SMS-ben tudtok nálam érdeklődni vagy időpontot foglalni, az érkezés napját és idejét érdemes előre megtervezni. A vendégeim komoly szűrőn mennek keresztül, több kérdést fogok feltenni az érkezés előtt annak érdekében, hogy fel tudjak készülni a találkozóra. Masszázsaim által csillapodik a szorongás vagy depresszióra való készség, növekszik az önbizalom, csökken a félelem, tisztul a fizikai és energetikai test, oldódik a feszültség. Amennyiben már elindultál a tudatosság útján, esetleg rendszeresen meditálsz, szinte biztos vagyok benne hogy egy fantasztikus találkozásban lesz részünk. Ha még nem tetted meg, kérlek hogy légy nyitott és befogadó!

 

Leszögezném, hogy a masszázs alatt egy energetikai munka történik, aminek segítségével egy meditatív, nyugodt állapotba kerül a kedves vendég és pozitívan feltöltődve távozik . Ez a munka számomra megterhelő lehet, így velem a kölcsönösség teljesen kizárt! Én megértem azt is hogy sokatok szeretet nyelve az érintés de én semmiképp nem azért hirdetek hogy ezen igényeiteket kielégítsem. Arra is felhívnám a figyelmet, hogy kizárólag a kezeimmel dolgozom. Szimpátia alapján SEM engedek a fent leírtakból, tehát ha más elképzelésed van a kezeléssel kapcsolatban, akkor kérlek hogy lapozz tovább a hirdető felületen, ezzel elkerülvén hogy egymás idejét pazaroljuk. Köszönöm a megértést!

 

Ismétlem, az érdeklődést SMS-ben vagy e-mailben érdemes megtenni, sajnos nem tudom bármikor felvenni a telefont. Ha a weboldal elolvasását követően továbbra is szeretnél megismerni akkor megejthetünk egy telefonhívást egy a mindkettőnknek megfelelő időpontban.

 

Szépséges napot és várlak szeretettel!

Andrea

 

 

Hétfőtől-Péntekig: 11-20.-ig
Telefon: +3620-537-3694 

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.