kellemesmasszazs.hu

Ha egy kellemes masszázsra vágyik!

 • Eni svédmasszázsa Zuglóban

  Eni svédmasszázsa Zuglóban

 • Pilar masszázsa a II.kerületben

  Pilar masszázsa a II.kerületben

 • Gabi gyógymasszázs Óbudán

  Gabi gyógymasszázs Óbudán

  G

 • Lizi vár az V.kerületben

  Lizi vár az V.kerületben

 • Niki svédmasszázs XIII.kerület

  Niki svédmasszázs XIII.kerület

  N

 • Inka thai masszázsa a II.kerületben

  Inka thai masszázsa a II.kerületben

 • Relax masszázs Bettyvel a XI.kerületben

  Relax masszázs Bettyvel a XI.kerületben

 • Dóra masszázs variációi Zuglóban

  Dóra masszázs variációi Zuglóban

Pilar masszázsa a II.kerületben

+3620-566-3526

 

 

" Amikor a testek megtanulnak a lélek nyelvén beszélni, számomra ez a menedék. Olyan odu, ahol elrejtőzhetek a világ és a hibákat kereső tekintetek elől... Ahol valóban önmagamat adhatom és ezáltal istenien tökéletes lehetek. Ahol kikövetelt álarcok és lélek nélkül létezhetek... "

A masszázs során harmonizáljuk a test főcsakráit, emeljük a rezgésszintet. Segítek neked megtenni az első lépéseket ezen az úton, neked csak annyit kell tenned, hogy ellazulsz és az érintéseimre bízod magad... Szakképzett masszőzként minden érintésem és mozdulatom tudatos, a te testedre és lelkedre szabva.

Ha eljössz hozzám, én mindig tisztaságban, jó illatokkal, igényesen várlak, arra kérlek, hogy ezt te is tedd meg, megadva ezzel az egymás iránti tiszteletet.

Fél órás programra is van nálam lehetőséged, ha az időd úgy engedi, egy rövid ismerkedésre, hogy utána el tudd dönteni, hogy velem szeretnéd-e folytatni a továbbiakban ezeket az élményeket. Ezen kívül egy, másfél és két órás programra tudsz bejelentkezni.

Frekventált helyen, Rózsadomb szívében színvonalasan, diszkréten várlak 4 KEZESre is YADE, BÍBORKA és INKA barátnőimmel, azoknak, akik szeretik a 4 kéz érintését. Előtte, utána természetesen zuhanyzási lehetőség biztosított higiénikus környezetben.

Csak számkijelzéssel veszek fel hívást! Azok hívjanak, akik tényleg, színvonalas, szakszerű masszázs élményben  szeretnének részesülni! Várlak szeretettel: PiLAr
Ny: H-P-ig 9-18-ig
Sz: 10-20-ig
Tel: +3620-566-3526