kellemesmasszazs.hu

Ha egy kellemes masszázsra vágyik!

 

 

 Svédmasszázs tanfolyam Tündétől

Szeretettel várom a Svéd masszázs alap fogásai a gyakorlatban címmel hétvégi családias hangulatú kiscsoportos oktatásra.
Kinek való az oktatás? Mindenkinek, pl. aki párkapcsolatán szeretne javítani, hiszen masszázs közben akarva akaratlanul is egymásra figyelünk.
Vagy aki hobbi szinten szeretne masszírozni, vagy aki már érdeklődik a szakma iránt, de a fogásokat jobban el szeretné sajátítani.
Miért érdemes eljönni?
A négy nap alatt a gyakorlatban használható tudást kap, megismeri a Svéd masszázs alapfogásait, és azokat magabiztosan tudja majd használni.
Megtanulja a fogások nevét, sorrendjét, céljait, hatásait a kivitelezésének módját, továbbá a masszázs javallatait és ellenjavallatait.
"Érdemes jönnöm?”
Nem tartanám az oktatást ha erre nem tudnám biztosan azt állítani, hogy IGEN.


Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, emailban, vagy telefonon tudok bővebb tájékoztatást adni az időpontról, a helyszínről , az oktatás tematikájáról.
Keserű Tünde gyógymasszőr és gyakorlati oktató +3620-222-7266 telefonszámon vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

További információkat talál a svédmasszázs tanfolyamról honlapomon: masszor-kepzes.hu