kellemesmasszazs.hu

Ha egy kellemes masszázsra vágyik!

  • Megosztás

Kétnapos intenzív NYIROKMASSZÁZS workshop indul Kiskunhalason a McGyúr-LAK Masszázs és Oktató Stúdió keretében. 
Időpont: 2018. Október 27. 9:00-16:00-ig 
Október 28. 9:00-16:00-ig.
Helyszín: Kiskunhalas Bem utca 10

A TANFOLYAM A RÉSZVÉTEL ELŐREGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT.
Bővebb információ, jelentkezés üzenetben, vagy a 20 5388976 telefonszámon.


Tanfolyam leírása :

A tanfolyamon végzettek segítséget tudnak nyújtani, olyan emberek számára akik túlsúlyosak, van narancsbőrük, alvászavarral küzdenek, gyenge az immun- és az idegrendszerük, vizesedik a végtagjuk. Sérülések, traumák műtéti hegek kezelésére, menstruációs tünetek enyhítésére is alkalmazható ez a teljesen fájdalommentes masszázsfajta!


A tanfolyam ára : 29 900 FT.


A résztvevők párokban dolgoznak, hogy megtapasztalják melyik fogás, milyen érzést vált ki a kezelés alatt a páciensben és hogy gyakorlatot is szerezzenek. A párok cserélődnek, hogy több fajta testípussal megismerkedhessenek, így több váratlan helyzetre tudjuk hallgatóinkat felkészíteni.


A tanfolyam intenzív, két napos képzés. Mindkét nap délelőtt 9 órától legkésőbb délután 16 óráig tart a csoport haladási képességéhez igazodva, mert fontosnak tartjuk, hogy mindent jól sajátítsanak el a tanulók.

Megszerezhető végzettség:

NYIROKMASSZŐR

A tanfolyam elvégzéséről a tanfolyam végén történő vizsga után – sorszámozott, Európai Unióban elfogadott szakmai számos, munkavállalásra alkalmas, kétnyelvű (magyar-angol, vagy magyar-német) tanúsítványt állítunk ki, mely egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre jogosít.


Az ár tartalmazza a képzés összes költségét, a két nyelvű oklevelet és jegyzetet.

 

Várjuk szeretettel és jó egészséget kívánunk,
Márti és Viktor

 

Ha van rá mód az alábbi videót a hirdetéshez tenni, ha nincs küldök képet is a biztonság kedvéért.  https://www.facebook.com/halasmasszas/videos/550489908705097/