kellemesmasszazs.hu

Ha egy kellemes masszázsra vágyik!

 • Niki svédmasszázs XIII.kerület

  Niki svédmasszázs XIII.kerület

  N

 • Csilla masszázsvariációi a IX.kerületben

  Csilla masszázsvariációi a IX.kerületben

 • Gabi gyógymasszázs Óbudán

  Gabi gyógymasszázs Óbudán

  G

 • Tünde svédmasszázs Újpalota

  Tünde svédmasszázs Újpalota

 • Nóra relaxálómasszázsa a II.kerületben

  Nóra relaxálómasszázsa a II.kerületben

Gabi gyógyító Tantra masszázsa a XIII.kerületben

+3670-200-8872

 

 Ha Te értékeled az érzéki érintéseket,és nyitott vagy a Tantra világának befogadására, negyvenes éveidet betöltötted, Nálam a helyed.
A Tantra masszázs egyfajta beavatás amely során a tudatosság és az energia átalakító erejének köszönhetően összeköttetésbe kerülünk lényünk mélyebb valóságával.

 
Bármennyire is képtelenül hangzik,a Tantrában nem az orgazmus elérése a cél,hanem az örömszerzés módja.A Tantra szerint az orgazmus,és az ejakuláció két különböző dolog.

Az egyik leghatalmasabb spirituális erő a Kundalini energia,szabadítsd  fel belső erőd a Kundalini energiád,ebben segít a  Tantrikus Lingam masszázs,ahol a cél a multiorgazmusos állapot elérése,a magmegtartás,és a szakrális energiák felébresztése.

 
Tantra masszázs egy mitikus masszázsrituálé 90 percben amely a szexuális potenciál és az érzékiség  felébresztését célozza meg, így  a Bennünk szunnyadó kreatív energia kibontakozását segíti elő a mindennapokban.

 
Ha új élményre ,kuriózumra vágysz gyere és tapasztald meg a Tantrikus masszázsom csodálatos gyógyító hatásait,így Te is újra feltöltődhetsz energiával!

 

Hívj bizalommal,maximális higiénia és diszkréció!

Namaste

Gabihttp://gabimasszazs.hu

 

Tel: +3670-200-8872