kellemesmasszazs.hu

Ha egy kellemes masszázsra vágyik!

 • Niki svédmasszázs XIII.kerület

  Niki svédmasszázs XIII.kerület

  N

 • Gabi gyógymasszázs Óbudán

  Gabi gyógymasszázs Óbudán

  G

 • Csilla masszázsvariációi a IX.kerületben

  Csilla masszázsvariációi a IX.kerületben

 • Nóra relaxálómasszázsa a I.kerületben

  Nóra relaxálómasszázsa a I.kerületben

 • Diána relaxáló masszázsa a II.kerületben

  Diána relaxáló masszázsa a II.kerületben

  D

Évi tantra masszázsa a XIII.kerületben

+3670-550-5503

 

 

 

 

 

Szeretettel üdvözöllek a lélek masszázsának birodalmában. Masszázsom lényege hogy az érintésem által egy szívhez szóló gyógyítás is legyen. Egyedülálló, különleges masszázstechnikám, mely az ősi Malajziából ered, megtanít arra hogyan használjuk a szeretet energiákat, hogyan olvasszuk egybe a lelket az értelemmel, a testtel.


A masszázsprogramom segít, hogy megéld a jelen pillanatát, gondolataidat kikapcsolva, intenzíven, és tudatosan a jelen kerítsen hatalmába.
Masszázsom az alsókar, és az egész test mozdulatsorainak összekapcsolódásával történik, ezáltal gyengéd összhangba kerül a szellem, és test együttes rezgése.
A felfokozott érzékek ezáltal magasabb energiaszintre kerülnek, melyben a teljesség jelen hatalmát éled át, kikapcsolva a külvilág és gondok áramlatát.

Az érintés és zene dinamikus összehangolódása közben áramlást teremtek a kezelt személy testében-lelkében-szellemében...
A masszázs során olyan regeneráló állapotot tapasztalsz, ami által képes leszel egy finomabb, érzékenyebb és tudatosabb érzékelési módra.

Szépség életerőm alázata a szépség elmém derűje a szépség szívem nagylelkűsége. Feloldhatod a test és lélek szétválasztottságát és megérkezhetsz a természetes ellazultság, bizalom és szépség világába. Az érintésben hihetetlen erő lakozik. Energia, mely csodával határos módon képes hatni az elmére. Szeretettel várok minden kedves vendéget harmóniát megteremtő otthonomban, ahol élvezheted a masszázs varázsát maximális kényeztető odaadásommal...

 

További információt találsz rólam:

sandramasszazs.com

Ny: H-P-ig 9-18-ig
Tel: +3670-550-5503