kellemesmasszazs.hu

Ha egy kellemes masszázsra vágyik!

szerda, 27 január 2016 16:12

Masszőr, vagy masszőz?

  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
  • Megosztás

Masszázs kereső oldalak masszázshirdetései között böngészve könnyen felmerül ez a kérdés az emberben. Bár pár helyen említik, hogy a masszőz olyan masszőrhölgy, aki többet vállal a szükségesnél, ugyanakkor hagyományos oldalról megközelítve a dolgokat a valóság korántsem ez.

A masszőz, a masszőr női megfelelője. A masszőr, és a masszőz is francia eredetű szavak (Le masseur és La masseuse) Előbbi férfi masszőr, utóbbi pedig masszőrhölgyet takar. Ebből kifolyólag egyéb dolgokra pusztán megfogalmazás alapján nem kapunk információt. Mivel látatlanban nem tudhatjuk, hogy mennyire helyesek a masszőz masszázstechnikái, ezért marad a megérzés.

 

Például, ha szakszerű masszázsra vágyunk kerüljük azokat a masszázsoldalakat, ahol ezt fehérneműben, vagy abban se hirdetik. Természetesen kaphatunk szakszerű masszázst így is, csak ne lepődjünk meg, ha a mérleg nyelve az extrák irányába billen. Végül akárhogy döntünk, mi nyerünk. Ami nem más, mint pár óra, ami alatt kikapcsolódtunk, és lazítottunk. Ami valljuk be sok mindennel felér...

Utoljára frissítve: kedd, 09 augusztus 2016 14:59