kellemesmasszazs.hu

Ha egy kellemes masszázsra vágyik!

 • Csilla masszázsvariációi a IX.kerületben

  Csilla masszázsvariációi a IX.kerületben

 • Nóra relaxálómasszázsa a I.kerületben

  Nóra relaxálómasszázsa a I.kerületben

 • Gabi gyógymasszázs Óbudán

  Gabi gyógymasszázs Óbudán

  G

 • Diána relaxáló masszázsa a II.kerületben

  Diána relaxáló masszázsa a II.kerületben

  D

 • Niki svédmasszázs XIII.kerület

  Niki svédmasszázs XIII.kerület

  N

BEUS és ANDI SZAKSZERŰ GYÓGY-SPORT-4KEZES-PÁROS MASSZÁZSA ÚJPESTEN

+3630-609-2526

 

Kedves vendégek, tisztelt masszázskedvelők, alakformálók! ? ?

 

 

Ősszel szeretnétek kedveseddel egy jót relaxálni párosban meglepetésként bármilyen szövegű műrózsaszirmokkal ? , gyertyákkal, vagy akár egyedül harmonikus zene, szakszerű és megbízható profi masszőzök közt? 

Ha igen, akkor látogass meg minket, különféle masszázsfajtánkkal (2 és 4 kezes, páros, gyógy, sport, relax, thai, svéd,komplett masszázsok, talpreflexológia, celluit-kezelés, rádiófrekvenciás kavitációs alakformálás, stb.), valamint választható gyógynövényes vagy alapfűszeres meleg TEÁVAL várunk mindenkit. ?

A masszázsunk kimagaslott, nem unalmas, mert változatos, többféle fogásokat alkalmazunk, simítás, dörzsölés, gyúrás, felrázás, háromféle ütögetés, s közben vannak kimozgatások, nyújtások, valamint kérhető háttaposás, ropogtatás és lágy csontkovácsolás is.

Budapesten, a IV. kerületben, a Mildenberger utcai újépítésű családi házban megtalálsz minket, ahol van zuhanyozási, valamint ingyenes parkolási lehetőség is.

A masszírozás igényes és rendkívül nyugtató környezetben történik. A masszázst igény szerint meditációs zenével ?, kellemes illatokkal, ajándék szolgáltatásokkal tudjuk üdítőbbé varázsolni. A helyiség hangulatáról a harmonikus stresszoldó színek, sólámpa-sópárologtató, és nem utolsósorban egy vagy két kedves, profi szakszerű masszőzlány gondoskodik, akik a vendég minden mozdulatára figyelnek.

‼️ FONTOS TUDNI! Masszázsaink frissítő & gyógyító jellegűek, egyéb elemeket nem tartalmaz!

? Weboldalunkon (www.eu-massage.hu) és a Kryszti masszázs Facebook-oldalon is megtekintheted aktuális akcióinkat, árainkat és szolgáltatásainkat!

Az árak 3.000 forinttól kezdődnek, vagyis korrekt árakkal dolgozunk. ?

Akciónk: 4 kezes masszázs, páros masszázs, bérletek, ajándékkártyák, ünnepi akciók, szülinapi akciók, nyugdíj-kedvezmények.

Érdeklődni lehet: ☎

KRYSZTI: 06-30/594-62-71 (telefonhívás, SMS, Viber, WhatsApp);
BEA/ANDI: 06-30/609-25-26 (csak telefonhívás).

? Email-cím: eu.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha nyugalomra, pihenésre & egy jó frissítő masszázsra van szükséged a legjobb kezek közt, akkor keress minket, örömmel várunk! ? ? 

 

 

Tel: +3630-609-2526