kellemesmasszazs.hu

Ha egy kellemes masszázsra vágyik!

 • Anna keleti masszázsa a XI.kerületben

  Anna keleti masszázsa a XI.kerületben

  M

 • Niki svédmasszázs XIII.kerület

  Niki svédmasszázs XIII.kerület

  N

 • Lauretta svédmasszázsa a XIII.kerületben

  Lauretta svédmasszázsa a XIII.kerületben

 • Gabi gyógymasszázs Óbudán

  Gabi gyógymasszázs Óbudán

  G

 • Nora svédmasszázsa a III.kerületben

  Nora svédmasszázsa a III.kerületben

 • Csilla masszázsvariációi a IX.kerületben

  Csilla masszázsvariációi a IX.kerületben

Beus jelenleg szünetelteti hirdetését. Kérjük válasszon aktív hirdetőink közül

Főoldal

 

BEUS és ANDI SZAKSZERŰ GYÓGY-SPORT-4KEZES-PÁROS MASSZÁZSA ÚJPESTEN

 

 

Kedves vendégek, tisztelt masszázskedvelők, alakformálók! ? ?

 

 

Ősszel szeretnétek kedveseddel egy jót relaxálni párosban meglepetésként bármilyen szövegű műrózsaszirmokkal ? , gyertyákkal, vagy akár egyedül harmonikus zene, szakszerű és megbízható profi masszőzök közt? 

Ha igen, akkor látogass meg minket, különféle masszázsfajtánkkal (2 és 4 kezes, páros, gyógy, sport, relax, thai, svéd,komplett masszázsok, talpreflexológia, celluit-kezelés, rádiófrekvenciás kavitációs alakformálás, stb.), valamint választható gyógynövényes vagy alapfűszeres meleg TEÁVAL várunk mindenkit. ?

A masszázsunk kimagaslott, nem unalmas, mert változatos, többféle fogásokat alkalmazunk, simítás, dörzsölés, gyúrás, felrázás, háromféle ütögetés, s közben vannak kimozgatások, nyújtások, valamint kérhető háttaposás, ropogtatás és lágy csontkovácsolás is.

Budapesten, a IV. kerületben, a Mildenberger utcai újépítésű családi házban megtalálsz minket, ahol van zuhanyozási, valamint ingyenes parkolási lehetőség is.

A masszírozás igényes és rendkívül nyugtató környezetben történik. A masszázst igény szerint meditációs zenével ?, kellemes illatokkal, ajándék szolgáltatásokkal tudjuk üdítőbbé varázsolni. A helyiség hangulatáról a harmonikus stresszoldó színek, sólámpa-sópárologtató, és nem utolsósorban egy vagy két kedves, profi szakszerű masszőzlány gondoskodik, akik a vendég minden mozdulatára figyelnek.

‼️ FONTOS TUDNI! Masszázsaink frissítő & gyógyító jellegűek, egyéb elemeket nem tartalmaz!

? Weboldalunkon ( ) és a Kryszti masszázs Facebook-oldalon is megtekintheted aktuális akcióinkat, árainkat és szolgáltatásainkat!

Az árak 3.000 forinttól kezdődnek, vagyis korrekt árakkal dolgozunk. ?

Akciónk: 4 kezes masszázs, páros masszázs, bérletek, ajándékkártyák, ünnepi akciók, szülinapi akciók, nyugdíj-kedvezmények.

Érdeklődni lehet: ☎

KRYSZTI:  (telefonhívás, SMS, Viber, WhatsApp);
BEA/ANDI:  (csak telefonhívás).

? Email-cím: 

Ha nyugalomra, pihenésre & egy jó frissítő masszázsra van szükséged a legjobb kezek közt, akkor keress minket, örömmel várunk! ? ? 

 

 

Tel: