kellemesmasszazs.hu

Ha egy kellemes masszázsra vágyik!

 • Misztikandi lomi-lomija Kispesten

  Misztikandi lomi-lomija Kispesten

 • Gabi gyógymasszázs Óbudán

  Gabi gyógymasszázs Óbudán

  G

 • Niki svédmasszázs XIII.kerület

  Niki svédmasszázs XIII.kerület

  N

 • Barbi svédmasszázs VII.kerület

  Barbi svédmasszázs VII.kerület

 • Nóra relaxálómasszázsa a II.kerületben

  Nóra relaxálómasszázsa a II.kerületben

 • Hanna relaxmasszázsa Újpesten

  Hanna relaxmasszázsa Újpesten

 • Nikol relaxálómasszázsa a XXI.kerületben

  Nikol relaxálómasszázsa a XXI.kerületben

Anett jelenleg szünetelteti hirdetését. Kérjük válasszon aktív hirdetőink közül

Főoldal

 

Anett hangterápiásmasszázsa a X.kerületben

 

Arra törekszem, hogy jobb hellyé tegyem a világot. Hogy mitől lesz jobb hely a világ? Szerintem attól, hogy minél több boldog, békés és kiegyensúlyozott ember lakja, akik harmóniában vannak önmagukkal és másokkal. Pontosan ez az amiben én segíteni tudok. Sok olyan eszközöm van ami kitűnően alkalmas arra, hogy közös erővel megteremtsük a “Jól érzem magam a bőrömben.” érzést.
 
 
Ayurveda olajos testmasszázs (7000 Ft - 70-80 perc)
 
Lassú, nyugodt, finom mozdulatokkal a test energia pályái mentén végzett simító jellegű masszázs, melynek elsődleges célja az izmok ellazítása, a méreganyagok eltávolítása és a nyirokrendszer beindítása. A masszázs és a meditatív állapot segítségével áttörhetők az energia blokkok, gátak, mellyel segíthető az energia újbóli áramlása, az egészség helyreállítása.
A masszázs előtt személyreszabottan választjuk ki a harmonizáló esszenciális olajokat.
 
Hangmasszázs (7000 Ft - 60 perc)
 
Nem a kezemmel masszírozok, hanem különleges hangtálakat teszek a testedre és ott szólaltatom meg. Ezeknek nagyon erős a rezgésük, nem is gondolnád mennyire intenzív élmény. A hangjuk pedig maga a csoda, pillanatokon belül megnyugtat, sőt segít lemenni alfa állapotba is.

Nagyon hatékonyan kezel szinte minden testi és lelki problémát. Oldja a stresszt, beindítja az öngyógyító folyamatokat, erősíti az immunrendszert, oldja az energetikai blokkokat, enyhíti a fej- és izomfájdalmakat, szabályozza a keringési és emésztési zavarokat. Már az első kezelés után tapasztalhatod a pozitív változást.
 
Négykezes kontraszt masszázs Zsuval (20000 Ft - 60 perc)
 
Teljes testi és lelki megújulást kínálunk egy különleges 4 kezes masszázs segítségével. A program lényege, hogy az erőteljesebb és a finomabb érintések váltakozása és kavalkádja hatalmas intenzitással hat a testre és a lélekre. Míg Zsu határozott, erőteljes mozdulatokkal szakszerű masszázsban részesít, addig Anett  finomabb, simító érintésekkel, és energetikai módszerekkel beindítja a lelki folyamatokat és harmonizálja a csakrákat.
 
Csak a négykezes masszázs akár lingam vagy prosztata masszázzsal együtt is kérhető. Prosztata masszázzsal 25000 Ft, Lingam masszázzsal 40000 Ft (ebben az esetben 1,5 óra).

 

Ny:H-Cs-ig: 8-16-ig
P: 8-21-ig
Szo: 9-21-ig
V: 9-15-ig
Tel: